Hlavní navigace

Satelitní služba Skylink muže odpojit Eurosport SD, klientům nabídne HD verzi

31. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další příjemnou novinkou pro zákazníky Skylinku je od dnešního dne zpřístupnění filmového kanálu JOJ Cinema ve všech programových balíčcích. Promo akce potrvá měsíc.

Satelitní operátor Skylink, respektive jeho provozovatel, lucemburská společnost M7 Group, už nyní nebude mít důvod, aby v nabídce „držel“ panevropský tematický kanál Eurosport ve standardním rozlišení obrazu (SD). Eurosport HD už je nově dostupný od dnešního dne nejen předplatitelům balíčků Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet, ale i nižších nabídek Mini a Multi. Operátor zároveň potvrdil, že SD verzi Eurosportu odpojí v průběhu září letošního roku. Provozovatel doporučuje zákazníkům pořízení přijímače Skylink Ready.

ČTĚTE TAKÉ: Klienti Skylinku budou potřebovat pro sledování CS Filmu a dalších stanic HD box

Další příjemnou novinkou pro zákazníky Skylinku je od dnešního dne zpřístupnění filmového kanálu JOJ Cinema ve všech programových balíčcích. Jde o promo akci, která bude aktuální v průběhu celého srpna. Pro sledování JOJ Cinema postačí, aby měl klient aktivovaný pouze základní balíček Digital, je však nutné mít uhrazený takzvaný Servisní poplatek. Stanice se ale nechce připomenout pouze satelitním divákům. Až do konce roku ji bude možné sledovat v rámci placené pozemní televize Plustelka ze sousedního Slovenska.

BRAND24

Parametry Eurosportu HD: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12109/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

Parametry JOJ Cinema: Astra 3B (23,5 stupně východně, 11798/H, SR 29500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).