Hlavní navigace

Satelitní služba Digi TV má nový web

2. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 12. 2010

Nové webové stránky spustila v průběhu tohoto týdne rumunská satelitní služba Digi TV, která působí také na českém trhu. Původní dosti amatérský web nahradil moderní rozcestník na adrese: http://cz.digi­.tv/. Zde si mohou zájemci vybrat z položek O nás, Dokumenty, Jak získat Digi, Novinky, Programová nabídka, Programové balíky, Zákaznické služby, Kontakt a Digi Sport.

ČTĚTE TAKÉ: Signál satelitů Digi TV a UPC může přijímat 17 milionů domácností

Svojí prezentace se tak konečně dočkal také nedávno spuštěný program, který k nevoli mnoha fanoušků získal exkluzivní vysílací práva na anglickou Premier League. Jak je z této části webu patrné, určitě na ní ještě bude společnost pracovat. Je zde zatím pouze jediná fotka doplněná o stručný výčet toho, co Digi Sport exkluzivně přináší. Diváky, kteří znají kvalitu programů Digi TV, jistě pobaví také slogan, který má společnost v rubrice Novinky – Lepší kvalita pro skvělý zážitek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).