Hlavní navigace

Satelitní platformy CS Link i Skylink téměř kompletně bez EPG

15. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 8. 2008

Národní satelitní platformy CS Link a Skylink postihl kompletní výpadek elektronického programového průvodce (EPG) téměř u všech programů. V pořádku jsou pouze stanice České televize, a to ČT1, ČT2, ČT24 a ČT4 – Sport. Programy, které běžně EPG vysílají – Prima, Óčko a další, ho v současné době nemají. Výpadek postihl také platformu Skylink, konkrétně programy Viasat Explorer, Viasat History, JimJam, Filmbox, Filmbox Extra, TV Joj a TA3. Jediný kanál, který z tohoto balíku EPG vysílá, je Markíza.

Podle čtenářů se jedná u některých kanálů až o několikadenní výpadek. Prima má neaktivní EPG v CS Linku již pátý den, sdělil David Rácz z Domažlic. Server DigiZone.cz se pro zjištění příčiny obrátil na pracoviště jedné z platforem v budově České televize. To se na jeho popud začalo problémem zabývat a pracuje na jeho odstranění. Příčina prozatím nebyla zjištěna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).