Hlavní navigace

Satelitní operátor Skylink zařadil do nabídky Fine Living HD v češtině

7. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Fine Living HD je program plný zábavy, nápadů a nabízí inspirující mix pořadů o moderním bydlení a profesionální designerské práci z nejrůznějších míst naší planety,“ představil stanici operátor.

V nabídce satelitního operátora Skylink se objevila další stanice ve vysokém rozlišení (HDTV), která je od samého počátku dostupná v lokalizované podobě. Jde o Fine Living HD, HD verzi programu Fine Living, která kromě jazykové stopy v češtině obsahuje možnost volby anglického, maďarského a ruského audia. Společnost Scripps Networks Interactive bude jako distribuční místo používat pozici 23,5 stupně východně. Klientům Skylinku a dalším operátorům z rodiny M7 Group tak bude tento program dostupný v nejvyšší možné kvalitě.

K TÉMATU: Stanice Fine Living HD bude brzy dostupná v České republice i na Slovensku

BRAND24

Fine Living HD je program plný zábavy, nápadů a nabízí inspirující mix pořadů o moderním bydlení a profesionální designerské práci z nejrůznějších míst naší planety. Program bude dostupný všem zákazníkům Skylinku s předplacenými balíčky Kombi a výše, informoval operátor. Právě na poli televize s vysokým rozlišením chtějí satelitní operátoři nyní sehrát velký boj. Významné změny v programové nabídce chystá od 1. října operátor Digi TV, který se chce taktéž zaměřit na programy v HD, posílit v této oblasti by měl také freeSAT společnosti UPC DTH.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11914/H, SR 29900, norma DVB-S2/8PSK, pilot OFF

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).