Hlavní navigace

Satelitní operátor Digi TV nahradil zpravodajskou CNN stanicí Hit Music

20. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 1. 2012

UVNITŘ FOTO Rumunská satelitní služba Digi TV, která působí kromě tamního trhu mimo jiné také v České republice a na Slovensku, překvapila po nějaké době opět své zákazníky. Z nabídky jim vyřadila mezinárodní verzi americké zpravodajské stanice CNN. Kanál byl nabízen na několika trzích včetně toho našeho. Na programové pozici CNN International se nyní vysílá hudební stanice Hit Music.

ČTĚTE TAKÉ: Digi Sport u dalších operátorů? Nehrozí to, tvrdí provozovatel služby Digi TV

Zákazníci Digi TV přišli poměrně nedávno také o hudební kanál Musicbox, konkrétně jeho slovenskou verzi. Provozovatel služby, společnost RCS&RDS, proto nahradil stanici jinou stejně zaměřenou televizí – programem musiq1, který taktéž pochází ze Slovenska. Musicbox se už na satelitu Thor vůbec nenachází. Odpojeno bylo i jeho nekódované vysílání prostřednictvím společnosti Telenor Satelitte Communications. Program nadále pokračuje v šíření prostřednictvím kabelových a IPTV operátorů na Slovensku.

BRAND24

Parametry příjmu: Intelsat 10–02 (1 stupeň západně), 12718/V, SR 18400, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování Nagravision 3.

Vyřazené kanály většinou nahrazuje provozovatel satelitní služby Digi TV lowcostovými programy. Udělal to i v případě CNN International. (Screenshot: au­tor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).