Hlavní navigace

Satelitní Astra svolává do Prahy mimořádnou tiskovou konferenci

12. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 1. 2010

Satelitní operátor SES Astra dnes pozval novináře na tiskovou konferenci do Prahy, která se bude konat příští čtvrtek a na níž chce prezentovat zásadní milník dosažený v tomto druhu šíření v České republice. Web Parabola.cz včera přinesl zprávu o tom, že právě v tuzemsku bylo dosaženo jednoho milionu domácností, které přijímají signál z pozice 23,5 st. východně, ovšem zdroj neuvedl.

Na akci mají přijet přední představitelé v tomto oboru. Nebudou zde chybět Alexander Oudendijk, obchodní ředitel SES Astra nebo Martin Kubacki, výkonný ředitel Astry pro region střední a východní Evropy. Účast přislíbili také výkonní ředitelé obou platforem, které šíří svůj signál právě na pozici 23,5 st. východně. Za CS Link to bude Daniel Klička a za Skylink Jaromír Glisník. CS Link. V rámci tiskové konference budou také předána ocenění nejúspěšnějším prodejcům satelitní techniky za uplynulý rok.

Server DigiZone.cz nebude pochopitelně na akci chybět a přinese vám z ní aktuální informace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).