Hlavní navigace

Samsung zahájil prodej Smart Evolution Kit 2013, který upgraduje loňské televizory

11. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Krabička, která se připojí zezadu na loňský model Smart TV od Samsungu a doplní ji funkce letošních televizorů, přijde na 299 euro (asi 7 700 korun)

O třetinu levněji, než původně zamýšlela, prodává společnost Samsung první modely Smart Evolution Kit 2013 pro inovaci hardwaru chytrých televizorů loňských modelových řad na úroveň letošních televizí. Původně zamýšlenou cenu 500 euro snížila po kritice odborné veřejnosti na 299 euro (asi 7 700 korun). Celosvětový prodej novinky začal před několika dny, v dubnu mu předcházela premiéra v Koreji. Firma zároveň uvolnila reklamní video na světový videoportál YouTube.

BRAND24

K TÉMATU: Průvodce světem Smart TV: proč kupovat novou televizi, když si můžete aktualizovat hardware staré?

“Můžete se těšit na nejnovější funkce Samsung Smart TV. Televizory od Samsungu prochází evolucí!” slibuje výrobce. Smart Evolution Kit aktualizuje software vybraných televizorů značky Samsung z loňského roku, ale nemá vliv například na kvalitu obrazu. Vylepšené funkce zahrnují nové uživatelské rozhraní Smart Hub a navigačních nástrojů. Samsung počítá s tím, že po dobu následujících pěti let každoročně uvede na trh nový model Smart Evolution Kit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).