Hlavní navigace

Samsung rozjel slevovou akci na Ultra HD televizory, do 20. září jsou až o 23 % levnější

27. 8. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ SEZNAM ZLEVNĚNÝCH MODELŮ – Takzvané Samsung dny se týkají i vybraných Full HD a HD televizorů, začínají příští pondělí 31. srpna a potrvají tři týdny.

Velkou slevovou akci na nákup Ultra HD, Full HD a HD televizorů rozjede od příštího týdne společnost Samsung. Na vybrané modely bude od pondělí 31. srpna až do 20. září 2015 poskytovat slevu až 23 procent. Samsung dny jsou příležitostí pro všechny fanoušky moderních technologií, aby si pořídili špičkové televizory Samsung za výjimečné ceny. Věříme, že zákazníci tuto nabídku využijí a za zvýhodněných podmínek si pořídí nejmodernější technologie, které umocní jejich filmové zážitky v pohodlí domova, uvedl produktový manažer TV/AV společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak Libor Bauer.

K TÉMATU: Samsung přidává k novým Ultra HD televizorům reproduktory Soundbar v ceně

K luxusním SUHD televizorům, jichž se slevy samotné netýkají, kupující v rámci akce obdrží zdarma prohnutý soundbar s prostorovým zvukem. Ultra HD televizory od Samsungu využívají speciální barevnou technologii PurColour, která zajišťuje až sedmkrát vyšší barevné rozlišení oproti konvenčním UHD televizorům, což se projevuje bohatším a přesnějším podáním barev a odstínů. Plochý obraz ožívá díky technologii Contrast Enhancer, vytváří tak 3D efekt a divákům přináší nejrealističtější zážitek, jaký je na televizoru s plochou obrazovkou možný. Oproti tomu SUHD televizory jsou navíc prohnuté.

ČTĚTE TAKÉ: Chytré televizory od Samsungu mají novou aplikaci Pixee TV pro kamerové systémy

Ultra HD lze na televizorech Samsung vychutnat i přes to, že v tomto rozlišení dosud žádná česká televize nevysílá a rovněž pevných disků s obsahem v tomto rozlišení není mnoho. Televizory mají patentovanou technologii Upscaling, která v reálném čase převádí obraz z HD či Full HD do Ultra HD rozlišení. Unikátní technologie UHD Dimming pomáhá dále optimalizovat kvalitu obrazu zpracováním každého bloku obrazu, přičemž výsledkem je hlubší černá a lepší kontrast, upozorňuje výrobce. Technologie Samsung Easy Sharing usnadňuje sdílení obsahu mezi televizorem a mobilními zařízeními. Nezáleží přitom na tom, zda jde o zábavné video ve smartphonu nebo oblíbený televizní pořad, který uživatel sleduje cestou domů a nyní jej chce přepnout na velkou obrazovku.

BRAND24

NAPSALI JSME: Samsung láká na Ultra HD, majitel nového televizoru získá část peněz nazpět

Chytré televizory od Samsungu přijmou signál, jakmile je zařízení dostatečně blízko, a ihned přehrají obsah v optimálním rozlišení. Synchronizace funguje i naopak, takže je možné pohybovat se libovolně po domácnosti a přitom sledovat svůj oblíbený obsah z televize na mobilním zařízení. Slevové Samsung dny se týkají 11 modelů televizorů, ke čtyřem typům SUHD televizorů pak společnost poskytuje soundbar s prostorovým zvukem. Přehled všech zlevněných přijímačů naleznete v následující tabulce:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).