Hlavní navigace

S Rádiem Česko se před budovou Rozhlasu loučily desítky lidí

1. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice byla nucena ukončit vysílání nejen proto, že se integrovala do nové stanice mluveného slova, ale také proto, že už de facto neměla, kde vysílat.

Happeningu při příležitosti ukončení vysílání zpravodajské stanice Rádio Česko se před budovou Českého rozhlasu zúčastnily včera desítky lidí. Informovala o tom ČTK. Na akci nechyběl ani dosavadní šéfredaktor stanice Václav Sochor, který od dnešního dne přechází do vydavatelství Economia, kde bude působit na pozici vydavatele odborných marketingových titulů a šéfredaktora oborového týdeníku Marketing&Media. Ten donedávna vedl Daniel Köppl.

BRAND24

K TÉMATU: Rádio Česko dnes v 16:00 ukončí vysílání, před budovou rozhlasu proběhne happening

Díky moc všem příznivcům kvalitního zpravodajství a publicistiky a doufám, že se podobné vysílání ve stejné kvalitě ještě někde na českém éteru brzo objeví, řekl zúčastněným na včerejším happeningu Sochor. Editor Deníku Referendum a místostarosta Městské části Praha 3 Matěj Stropnický, které se akce také zúčastnil, ČTK řekl, že stanice plnila základní zásady veřejnoprávního média, tedy na prvním místě informovat, pak vzdělávat a nakonec až bavit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).