Hlavní navigace

Romance TV HD míří do satelitní služby Telewizja na kartę HD

8. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 8. 2011

Společnost Mainstream Networks Holding, která je provozovatelem stanice Romance TV, uvede tento program na polský trh ve vysoké kvalitě obrazu (HDTV). Naši severní sousedé budou vůbec první zemí na sterém kontinetu, kde bude tato televize nabízená v nejvyšším rozlišení. Jak stanice upozornila v tiskové zprávě, stane se mimo jiné součástí nabídky satelitní služby Telewizja na kartę HD, která si získala velkou popularitu také v České republice.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Polská TVP 1 HD v nabídce populární satelitní služby Telewizja na kartę

Jak již z názvu Romance TV vyplývá, program se orientuje především na romantické seriály a filmy. Podle své vlastní charakteristiky slibuje také relaxaci a program plný emocí. Jeho motto je: „Čas pro procity“. Polsko je jedním z nejatraktiv­nějších trhů v Evropě, proto nás těší, že svůj program spouštíme právě zde, nechal se slyšet Chief Operating Officer Romance TV Germany a společnosti Mainstream Networks Tim Werner. Těší nás, že jsme první digitální službou v Evropě, která nabídne Romance TV v HD kvalitě, dodal viceprezident a provozní ředitel ITI Neovision Christian Anting.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).