Hlavní navigace

Ringier stále uvažuje o vlastní televizi

9. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 4. 2008

Mediální skupina Ringier AG, které v Česku patří např. deníky Blesk a Sport a týdeník Reflex, stále uvažuje o tom, že se zúčastní přechodu z analogového na digitální vysílání právě na místním trhu. V pondělí přinesla tuto informaci zpravodajská agentura ČTK s odvoláním na generálního ředitele koncernu Martina Werfeliho. Konkrétní představy prý ale zatím neexistují. V zahraničí ale už Ringier investoval do švýcarského Radio Energy a rumunské televize Kanal D.

BRAND24

V současné době se zaměřujeme na to, že bychom chtěli být partnery televizních kanálů a vyrábět obsah či programy tak, jak už to děláme několik desítek let ve Švýcarsku, řekl agentuře ČTK Werfeli. A jak by Ringier chtěl své budoucí televize a pořady utvářet? Hodlá je více propojovat se svými tradičními tištěnými tituly i s novými technologiemi na internetu či prostřednictvím mobilních telefonů.

K TÉMATU:
Ringier zvažuje, zda v Česku neprovozovat digitální televizi
TV Barrandov oslovila pro post ředitele i Libuši Šmuclerovou

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).