Hlavní navigace

Reportér Filip Horký z České televize nastupuje do internetové DVTV

21. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Horký se připojí k Daniele Drtinové a Martinu Veselovskému, kteří projekt spoluvytváří od května 2014. Oba bývalí moderátoři ČT připravují pro DVTV velké rozhovory s různými osobnostmi.

Novou posilou internetové televize DVTV mediálního domu Economia, za níž stojí někdejší tým Událostí, komentářů České televize, bude Filip Horký. Bývalý reportér veřejnoprávního média bude mít v DVTV na starosti zpravodajství a reportáže. Vytváření kvalitního videoobsahu je jednou z našich hlavních priorit. Návštěvníci našich zpravodajských serverů mají videa stále ve větší oblibě. Jen v září si na Aktuálně.TV přehráli pět milionů videí. Očekávám proto, že ocení i rozšíření záběru DVTV, uvedl ředitel redakcí Vladimír Piskáček.

Tipy C

K TÉMATU: Reportér Filip Horký opouští po více než pěti letech Českou televizi

Horký se připojí k Daniele Drtinové a Martinu Veselovskému, kteří projekt spoluvytváří od května 2014. Oba bývalí moderátoři Událostí, komentářů v České televizi připravují pro DVTV velké rozhovory s osobnostmi z politiky, byznysu, kultury a společnosti. Horký nastoupil do České televize v únoru 2010 původně jako sportovní a fotbalový reportér a na této pozici vydržel přesně tři roky. Poté se stal redaktorem zpravodajství a stal se cennou posilou zejména pro tematický kanál ČT 24. Na svůj relativně mladý věk, je mu 24 let, má velký politický a společenský rozhled.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).