Hlavní navigace

Reportér Filip Horký opouští po více než pěti letech Českou televizi

6. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Horký nastoupil do České televize v únoru 2010 původně jako sportovní a fotbalový reportér a na této pozici vydržel přesně tři roky. Poté se stal redaktorem zpravodajství.

Reportér a novinář Filip Horký končí po pěti letech v České televizi. Horký to oznámil svým odběratelům na sociálních sítích Facebook a Twitter. Po více než pěti letech končím v ČT. Bylo to úžasné období s největšími profesionály, od kterých byla radost se učit. Děkuji Ti ČT24! Byla a budeš i nadále mou srdcovou záležitostí, napsal Horký. Posledním působištěm Filipa Horkého byla na Kavčích horách ranní zpravodajsko-publicistická relace Studio 6. Pravděpodobně nejcitelnějším odchodem pro zpravodajství České televize bylo v posledních letech rozpuštění původního týmu Událostí, komentářů v čele s Martinem Veselovským a Danielou Drtinou, kteří rozjeli projekt DVTV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Česká televize přichází s novou podobou Událostí, komentářů. Budou virtuální

Horký nastoupil do České televize v únoru 2010 původně jako sportovní a fotbalový reportér a na této pozici vydržel přesně tři roky. Poté se stal redaktorem zpravodajství a stal se cennou posilou zejména pro tematický kanál ČT 24. Na svůj relativně mladý věk, bylo mu 24 let, měl velký politický a společenský rozhled. Jde čistě o naší nesmírně gentlemanskou domluvu s vedením zpravodajství. Rozhodně nejde o nějaké neshody. Není v tom ani zajímavější nabídka odjinud. Peníze pro mě nejsou klíčovým parametrem pro rozhodování. V současné době jde jednoduše o nejlepší variantu. Jsem moc rád, že jsme se na ní takto shodli. ČT24 nadále zůstává mou srdcovou záležitostí, uvedl pro DigiZone.cz Horký.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).