Hlavní navigace

Reality show Hotel Paradise startuje na Prima love 5. března

16. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 2. 2012

UVNITŘ VIDEO Ve stejném termínu jako na slovenské TV Joj, tedy 5. března, odstartuje na Prima love nová reality show Hotel Paradise. Vyplývá to z předběžných programových plánů stanice na období od 5. do 11.3. Vysílat se bude každý všední den ve 22:15 s výjimkou pátku, kdy poběží už od 22 hodin. Hotel Paradise se bude také reprízovat, a to vždy v noci následujícího dne mezi druhou a třetí hodinou ranní.

K TÉMATU: Prima s Joj startují další společný projekt, reality show Hotel Paradise

Na tři měsíce se díky Prima love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů. Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce, slibuje Prima love v programových plánech. Každý týden opustí luxusní hotel jeden soutěžící, výherce si naopak na konci soutěže odnese pohádkovou výhru 50 tisíc euro.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: I Prima bude na jaře plná novinek. Prima love dá Hotel Paradise i Topstar love

Průvodkyní reality show bude Martina Gavriely, kterou už diváci Primy family mohou znát coby moderátorku VIP zpráv. Celkem bude mít Hotel Paradise 90 dílů a každý pátek po 23. hodině se mohou těšit diváci na speciál Noc v ráji, který má nabídnout to nejlepší a ještě něco navíc. Vysílat ho bude Prima family. Do vysílání hlavního kanálu Prima Group se ale dostane i klasický Hotel Paradise, nikoliv tedy pouze jeho mimořádné páteční vydání. Televize ho má ve svém programovém schématu vždy po 23. hodině.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).