Hlavní navigace

Radiokomunikace spustily nový web

15. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 1. 2008

Telekomunikační operátor České radiokomunikace, který je mj. provozovatelem většiny analogových i digitálních vysílačů u nás, spustil úderem včerejšího dne nový web. Internetové stránky naleznou zájemci na stránkách www.radiokomu­nikace.cz. Jejich cílem je umožnit zákazníkům snadnější pohyb na stránkách, aby se rychle a pohodlně dostali k požadovaným informacím, například v souvislosti s probíhající televizní a rozhlasovou digitalizací, která je nyní aktuálním tématem, řekl David Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing.

Telekomunikační a vysílací část jsou zřetelně předěleny. Všechny služby a aplikace, které byly dostupné na dřívější verzi stránek, jsou dostupné i nyní. Patří mezi ně např. interaktivní mapy pokrytí (jak televizním a rozhlasovým signálem, tak telekomunikačními službami). Nová internetová prezentace společnosti vznikala ve spolupráci dvou agentur – design pochází z dílny společnosti Advertures s.r.o., technické zpracování měli na starosti programátoři z PragueBest, s­.r.o.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).