Hlavní navigace

Rádio Hey! Slovensko se přejmenuje i přeformátuje. Na satelitu zůstane

31. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 3. 2011

Slovenskou verzi Rádia Hey! čeká v brzké době relaunch. Stanice se přeformátuje a dojde také ke změně jejího názvu. Serveru Mediálne.sk to potvrdil Marko Duditš, někdejší zakladatel bratislavského rockového rádia Aligátor. Slovenská stanice doposud vysílala mix české a tamní hudby, nově se z tohoto programu stane plnoformátové rádio zaměřené na již jmenovaný žánr hudby.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Rádio Hey! Slovensko obnovilo vysílání, terestricky i na satelitu Astra

Podle Duditše už je současný formát přežitý a komerčně nezajímavý. V zásadě je vznik česko-slovenské hudby tak žalostný, že postavit na tom fungující rádio, které by mohlo získat více posluchačů, je riskantní. Za pár let, co to takhle fungovalo, se to nikdy nedostalo na nějaká normální čísla, uvedl Duditš. K prvním změnám ve vysílání současného Rádia Hey! Slovensko by mělo dojít do dvou měsíců. Aktuálně probíhá hledání lidí, kteří by do tohoto formátu byli vhodní. Nová stanice bude dostupná také na satelitu a objeví se právě na pozici po Rádiu Hey!.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).