Hlavní navigace

První česká erotická televize Leo TV odstartuje už v úterý večer

30. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 6. 2008

DOPLNĚNO Na úterý 1. července večer naplánovala svůj start vůbec první česká erotická televize Leo TV. Úderem dvaadvacáté hodiny ji budou moci sledovat zákazníci vybraných placených televizních platforem, zpočátku především na satelitu a u některých kabelových operátorů. Už nyní však Leo TV testuje zakódované vysílání v satelitní službě CS Link, konkrétně na kartách společnosti Gital.

Podle licence, kterou Leo TV získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) loni v dubnu, by se tento program měl objevit také v placené digitální televizi přes pevnou telefonní linku od Telefóniky O2, službě O2TV. Na webu www.leotv.cz probíhá už delší dobu odpočítávání do startu televize, aktuálně do zahájení vysílání zbývá necelých čtyřicet hodin.

BRAND24

Leo TV chce vysílat převážně live show, plánuje však také erotické reality show a další pořady. Vysílání bude podle zákona omezeno na čas od 22:00 do 06:00 hod. Provozovatelem Leo TV je největší tuzemské vydavatelství erotických časopisů, společnost PK62. Ta již spustila na stránce http://www.le­o.pornomania.cz domácí videopůjčovnu s erotickými filmy.

AKTUALIZOVÁNO 18:20 – Podle sdělení generálního ředitele vydavatelství PK62 Libora Horáčka odstartuje Leo TV až v pátek 4. června ve 22:00. Hodiny, které na webu televize odpočítávaly čas do zahájení vysílání, byly nastaveny špatně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).