Hlavní navigace

Programovým ředitelem TV Barrandov bude Přemysl Svora

21. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 2. 2008

Bývalý šéf zpravodajství Regionální televizní agentury (RTA) Přemysl Svora, bude v novém plnoformátovém kanálu TV Barrandov zastávat post programového ředitele. Dnes přišel s touto informací zpravodajský server iDNES.cz. Svora působil také na Nově jako vedoucí vydání zpráv a je autorem kontroverzní knihy Sedm týdnů, které otřásly hradem. Původně byl přitom současný programový ředitel Barrandova avizován na post šéfredaktora zpravodajství.

BRAND24

Na veřejnost však byla vypuštěna i další jména. Grafiku bude mít na starosti Ondřej Semotán, bývalý art director Novy a publicistiku vede Radovan Slánský, dlouholetý dramaturg pořadu Na vlastní oči. Jak potvrdil serveru tiskový mluvčí televize Janis Sidovský, TV Barrandov se bude orientovat především na diváky starší třiceti let. Prvních několik týdnů bude vysílat zřejmě osmnáct hodin, s větším pokrytím by pak ráda přešla na nonstop vysílání. Tento kanál je zatím jediným, který ze šestice nových digitálních programů požádal RRTV o vydání kompenzační licence pro pozemní digitální vysílání.

K TÉMATU: TV Barrandov požádala o kompenzační licenci pro digitální vysílání

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).