Hlavní navigace

Program na Primě povede dosavadní šéf výzkumu Roman Mrázek

12. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Je to velká výzva. Vnímám ji jako příležitost k dalšímu profesnímu rozvoji,“ říká ke své nové pracovní pozici sám Roman Mrázek, který nahradil v této funkci Petra Vladyku.

Nástupcem programového ředitele FTV Prima Petra Vladyky, který svůj post opustil nečekaně koncem minulého pracovního týdne, bude dosavadní ředitel výzkumu Roman Mrázek. Do nové pozice nastoupí od zítřka. Roman Mrázek je zkušený manažer, který se na tvorbě programu podílel i v minulém období a věřím, že společně s programovou radou naplní očekávání našich diváků, uvedl při této příležitosti generální ředitel mediální skupiny Martin Konrád. Prima tak zároveň upozornila, že vybrala člověka z vlastních řad a nikoliv zvenčí.

K TÉMATU: Šéf programu Primy Petr Vladyka končí, dočasně ho nahradí Martin Konrád

Mrázek působí na Primě od roku 2008, v minulosti sbíral zkušenosti například ve společnostech Mediacom, Leo Burnett Advertising nebo Starcom MediaVest Group. Je to velká výzva. Vnímám ji jako příležitost k dalšímu profesnímu rozvoji. Uvědomuji si, že tato pozice je velmi zodpovědná a tak k ní budu přistupovat. Jsem přesvědčen, že televize je závislá na spolupráci a komunikaci. A právě tenhle prvek bych rád do budoucna posílil, konstatoval při této příležitosti sám Mrázek, který věří, že nastávající podzimní sezóna bude pro Primu úspěšná a jeho cílem bude nadále divákům přinášet atraktivní program.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Týden personálních šachů v televizích: Vladyka, Ochotská, Drtinová, Klepetko…

Ke změnám dojde také v oblasti Developmentu a talent managementu, který byl doposud součástí programového oddělení. Tato část bude zařazena přímo pode mne jako další úsek. Tento úsek jsem svěřil  Miloši Zahradníkovi. Jsem si naprosto jistý, že svojí zkušeností může výrazně pomoci dlouhodobému směřování programu prostřednictvím vývoje formátů a hledání správných talentů, které jsou pro naše televize klíčové, dodal generální ředitel FTV Prima Martin Konrád. Nový šéf programu se nyní zaměří především na přípravu jarního programového schématu, které chce Prima představit už začátkem příštího roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).