Hlavní navigace

Připravovaná kabelová stanice Altema přišla o licenci

13. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 1. 2011

AKTUALIZOVÁNO Chystaná televize Altema bývalého ředitele multimediální divize Mafry Stanislava Holce vysílat nezačne. Z aktuální tiskové zprávy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) totiž vyplývá, že program přišel o licenci. Tato skutečnost nabyla právoplatnosti 23. prosince 2010. Zdali bude Holec v projektu chtít v budoucnu pokračovat a požádá o udělení licence pro nový subjekt, se serveru DigiZone.cz nepodařilo zjistit.

Z ARCHIVU: Příští rok odstartuje v kabelu UPC nová digitální televize Altema

BRAND24

Holec označoval stanici jako program seriózního obsahu. Měl spíše než zábavu nabídnout nějaké vzdělávací pořady. Nechceme dávat prioritu zábavním pořadům a nabízet zpravodajství, sdělil v listopadu 2009 DigiZone.cz Holec. Program měl být prioritně určen pro distribuci v síti kabelového operátora UPC Česká republika, později i dalších společností. Webové stránky Altemy zůstávají stále v provozu, avšak poslední zpráva na nich je z 25. června 2010.

AKTUALIZOVÁNO 15:23 – Stanislav Holec server DigiZone.cz osobně kontaktoval a odvolal se na tiskové prohlášení vedení televize, které vyšlo na stránkách právě 25. června loňského roku. Altema zde uvádí, že bude hledat nové formy distribuce včetně internetu, program dle toho modifikuje a start celého projektu o nějakou dobu odloží. V současné době zatím není stanoveno datum pro start. Vše je ve fázi hledání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).