Hlavní navigace

Prima Zoom se představí příští čtvrtek 10. ledna. Slibuje i integrovaný webmagazín

3. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

POZVÁNKA UVNITŘ Čtvrtý program Primy zaměřený na dokumenty bude vysílat v celoplošném multiplexu 3, na satelitu, v kabelu i IPTV. Přesný termín startu televize zatím nepotvrdila.

Nejen televizní stanice, ale i integrovaný online magazín je součástí projektu Prima Zoom, v pořadí již čtvrtého kanálu FTV Primy. Druhá největší komerční televizní skupina v Česku jej oficiálně představí na tiskové konferenci příští čtvrtek 10. ledna. Novináře svolala na 10 hodinu do malého sálu Městské knihovny v Praze. Pozvánka neobsahuje informaci, kdy by měl nový program Primy, který už má programovou pozici v celoplošném pozemním multiplexu 3, odstartovat.

K TÉMATU: Prima Zoom, čtvrtý program Primy, získal licenci pro pozemní a satelitní vysílání

Tipy C

Prima Zoom vlastní licenci jak pro pozemní, tak i satelitní vysílání. Formou převzatého vysílání se objeví i v nabídce kabelových společností a poskytovatelů IPTV. Hlavní náplní nového programu mají být dokumenty. Vedení Primy se netají, že se při přípravě nového kanálu inspirovalo úspěchy ČT 2. Startem čtvrtého televizního kanálu se s Primou de facto rozloučí její dosavadní generální ředitel Marek Singer, kterého od 1. února nahradí nynější šéf obchodu FTV Primy Martin Konrád. Singer povýšil do pozice viceprezidenta švédské mediální skupiny MTG, která je polovičním vlastníkem FTV Primy.


Zdroj: FTV Prima

DigiZone.cz přinese z tiskové konference Primy Zoom živé online zpravodajství

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).