Hlavní navigace

Prima začne vysílat nový seriál Všechny moje lásky, Veronika Žilková nahradí Vinaře

5. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Původně se měla v hlavní roli objevit někdejší První dáma Dagmar Havlová, která se však nakonec rozhodla s tvůrci nepodepsal smlouvu kvůli nárokům na jejího jména a osobnostních práv.

Televize Prima začne od 25. ledna vysílat v prime time, tedy hlavním vysílacím čase, nový seriál Všechny moje lásky. Vyplývá to z definitivních programových plánů na čtvrtý týden letošního roku, které dnes dopoledne mediální skupina zveřejnila na svém FTP serveru. Všechny moje lásky se objeví ve vysílání od 20:15, tedy ve stejném programovém okně, kde byli do konce loňského roku vysíláni velice úspěšní Vinaři. Hlavní roli si zahraje Veronika Źilková. Zajímavostí přitom je, že původně se v ní měla objevit Dagmar Havlová. Té odmítla podepsat s tvůrci smlouvu poté, co odmítla finální znění v části dokumentu věnované nárokům na užití jejího jména a osobnostních práv.

BRAND24

K TÉMATU: Prima musí přeobsadit seriál Všechny moje lásky, Dagmar Havlová odmítla smlouvu

Bez ohledu na události, jež prožijeme, v nás především zůstanou vzpomínky na osoby, které nám byly vždy nejblíže. Po životním zvratu se Marie ocitá ve fázi bilancování, co bude dál, láká v anotaci k novému seriálu televize Prima, která ho charakterizuje jako „ze života“. Veronika je skvělá herečka a víme, že právě ona je tou prvotřídní hereckou osobností, která dokáže skloubit humorné i dramatické momenty v krásné hlavní roli Marie, uvedl programový ředitel FTV Primy Roman Mrázek. V dalších rolích se objeví mimo jiné Jan Šťastný, Jan Hrušínský, Karel Heřmánek, Jiří Štěpnička nebo Miroslav Vladyka. Seriál Všechny moje lásky pro Primu produkovala společnost Orbis Pictures film.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).