Hlavní navigace

Prima si už registrovala Fakta Barbory Tachecí, včetně loga

19. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 8. 2009

LOGO UVNITŘ Název a logo nového diskusního pořadu Fakta Barbory Tachecí, který se stane od 1. září součástí hlavní zpravodajské relace Zprávy TV Prima, si u Úřadu průmyslového vlastnictví registroval provozovatel Primy, společnost FTV Prima. Fakta mají být denním diskusním pořadem, který Prima nabídne každý všední den od 19:15 hod., a zpočátku se zaměří na předvolební debaty s politiky.

BRAND24

Barbora Tachecí přichází na Primu ze zpravodajské televize Z1, kde od loňského června uváděla diskusní poad Interview B.T. Podle bývalého vedení Z1 šlo o jeden z nejúspěšnějších pořadů této televize, který neskončí ani po odchodu Tachecí na Primu, pouze pozmění svůj název (zmizí z něj inicály původní moderátorky). Tachecí na Primu přivedla nová šéfredaktorka zpravodajství Jitka Obzinová, která od srpna nahradila ve funkci Pavla Zunu (ten z Primy odešel již v květnu).

Obzinová s Tachecí spolupracovala už dříve v Českém rozhlasu. V době, kdy byla Tachecí ředitelkou ČRo 1 – Radiožurnálu, nabídla Obzinové, která vedla pořad Volejte reportéry na ČRo 2 – Praha, obdobnou pozici na nejposlouchanější stanici veřejnoprávního rozhlasu. Reportéry na stanici Praha pak po Obzinové vedla novinářka Jana Lorencová, s níž se však rozhlas letos v květnu rozloučil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).