Hlavní navigace

Kulinářská novinka Primy se nakonec bude jmenovat Česko vaří s Pohlreichem živě

17. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO 13:28 Registrovaná ochranná známka prý lépe vystihuje podzimní pořad, v němž chce televize zprostředkovat divákům živě vysílané kurzy vaření s populárním šéfkuchařem.

Kulinářská show Vaří celé Česko se nakonec na obrazovce televize Prima objeví pod jiným názvem, než mediální skupina původně avizovala. Na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) byla před několika dny zadána žádost o registraci ochranné známky „Česko vaří s Pohlreichem živě“. Ochranná známka není grafickým symbolem, ale pouze slovním spojením. Jak název napovídá, za tímto pořadem bude stát opět šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, se kterým už televize Prima spolupracuje řadu let, nejprve na pořadu Ano, šéfe!, později se objevily i další obměny – Vařte jako šéf!, Šéf na grilu a Na nože!. Obměněný název pořadu podle Primy lépe vystihuje jeho zaměření než jméno předchozí.

BRAND24

K TÉMATU: Prima si registruje názvy Prima gáblík, Prima snídaně, Prima svačina a Prima večeře

Kurzy vaření nejsou dostupné pro všechny – ať už časově nebo finančně. Na Primě vše zvládnete z pohodlí domova, zdarma a s tím nejpovolanějším šéfkuchařem! Se Zdeňkem Pohlreichem bude vařit celé Česko – živě!, píše na svém webu televize Prima a dodává: V nové a výjimečné kuchařské live show „Česko vaří s Pohlreichem živě“ budete moci v několika epizodách vyzkoušet spolu se Zdeňkem pokaždé tříchodové menu, a to v průběhu 60 minut. Vařit se bude ze surovin, které jsou dostupné a blízké všem. I obyčejné jídlo, které se často zdá jako velmi jednoduché, může být správnou kuchařskou magií povýšeno na delikatesu. Prima klade velký důraz na to, že pořad poběží živě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).