Hlavní navigace

Prima si registruje ochranné známky Sexy trefa a Karolína, domácí kuchařka

19. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Oba pořady na obrazovku uvedeme v následujících měsících, v tuto chvíli ale nebudeme prozrazovat nic bližšího," uvedla pro naši redakci mluvčí televize Prima Marie Fianová.

Dvě nové ochranné známky společnosti FTV Prima, tedy provozovatele kanálů pod hlavičkou Prima, registruje od minulého týdne Úřad průmyslového vlastnictví (ÚPV). V elektronické databázi ÚPV se objevily nové názvy Sexy trefa a Karolína, domácí kuchařka. První z nich je k dispozici v grafickém znázornění, druhá pouze jako slovní označení. Jejich využití ovšem nechce televize komentovat. Jedná se o nově registrované známky naší společnosti. Oba pořady na obrazovku uvedeme v následujících měsících, v tuto chvíli ale nebudeme prozrazovat nic bližšího, sdělila DigiZone.cz mluvčí Primy Marie Fianová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima na podzim: Vinaři, Talkshow Geni a Míši, Muži proti ženám a Teď vaří šéf!

Ani jedna z výše zmíněných ochranných známek nefigurovala mezi podzimními novinkovými pořady mediální skupiny Prima. Je možné, že Prima je uvede na obrazovku na podzim, případně později. Hlavním tahákem letošního podzimu bude na vlajkovém kanálu FTV Prima seriál Vinaři zasazený do prostředí jižní Moravy a podporovaný i samotným Jihomoravským krajem. Prima dále uvede například TGM – Talkshow Geni a Míši, zábavnou soutěž Muži proti ženám nebo novinkový formát se Zdeňkem Pohlreichem „Teď vaří šéf!“. Už včera se na obrazovku dostal první díl nové řady seriálu Cesty domů a také kulinářské Prostřeno.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).