Hlavní navigace

Prima si registruje název a logo nového webu pro ženy: Prima Ženy

26. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jde o jednu z připravovaných webových služeb, ke kterým zatím nechceme zveřejňovat další informace,“ řekl serveru DigiZone.cz mluvčí FTV Primy David Vaníček

Další nový tematický web připravuje FTV Prima. U patentového úřadu si už nechala registrovat jeho název a logo – Prima Ženy. Využívá v něm základního loga Primy a u slova „Ženy“ font podobný jako u log ženských časopisů. „Prima Ženy je jedna z připravovaných webových služeb, zatím k ní ale nechceme zveřejňovat další informace,” řekl na dotaz serveru DigiZone.cz mluvčí FTV Primy David Vaníček.

K TÉMATU: Prima dnes spustila svůj nový web věnovaný vaření, diváky láká na řadu aktivit

Online divize FTV Primy, společnost Prima Online, teprve nedávno spustila zcela nový web o vaření Prima Fresh a před ním bulvární stránky Prima Style. Jinak provozuje samostatné weby pro každý ze svých čtyř televizních kanálů a internetovou videotéku Prima Play. Centrálním webem je iPrima.cz, která funguje i jako rozcestník na všechny ostatní internetové stránky Primy. Internetová divize Prima Online funguje i jako mediazastupitelství pro další internetová média.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).