Hlavní navigace

Prima příští rok spustí pátý program, pracovně označený Prima 2

30. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová televize má odstartovat na přelomu prvního a druhého čtvrtletí 2015, zaměří se na cílovou skupinu mezi kanály Prima Cool a Prima love

Pátou televizní stanici spustí v příštím roce skupina Prima. Program pracovně označovaný Prima 2 zahájí vysílání na přelomu prvního a druhého čtvrtletí, přičemž by se měl zaměřit na publikum mezi Primou Cool a Primou love. Na dnešním setkání s novináři k obchodní politice FTV Primy pro příští rok to oznámil obchodní ředitel Primy a šéf jejího mediazastupitelství Media Club Petr Jelínek. Prima 2 by v prvním roce existence měla dosáhnout zhruba jednoprocentního celodenního podílu na publiku starším 15 let.

„Máme ale velké ambice, nový program by mohl dosahovat až výkonu Primy love,“ prohlásil Petr Jelínek. Na dotaz serveru DigiZone.cz doplnil, že půjde o celoplošně šířený program v DVB-T, ale o tom, v jakém bude vysílat multiplexu, ještě není rozhodnuto. Skupina tak pro příští rok zvýší počet televizních stanic, na nichž prodává reklamu, na devět. Kromě vlastních pěti programů půjde o TV Barrandov, která prodává reklamu společně s Primou již nyní, a o tři kanály hudební televize Óčko. Media Club ale začne nově prodávat reklamní prostor i na Rádiu Impuls a dalších rádiích skupiny Radio United, na webech Primy Online, ale i u společných projektů s portálem Seznam.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).