Hlavní navigace

Prima Partičku pouze pozastavila. Nasadí ji podle požadavku diváků

12. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 4. 2011

Televize Prima sice stáhla zábavný pořad Partička ze svého programového schématu, ale jde prý pouze o dočasný stav. Divákům ho chce nabídnout v čase, kdy to jim bude nejvíce vyhovovat. Při té příležitosti jim dává na webu na výběr z deseti možností. V tuto chvíli prozatím vede pondělí mezi 20. a 22. hodinou, to znamená, že by se Partička vysílala po seriálu Jiřího Adamce Cesty domů.

BRAND24

K TÉMATU: Prima stahuje z pátku Aféry a Partičku, nahradí je Vraždami v Midsomeru

V rámci ankety uveřejněné na webových stránkách www.iprima.cz může každý zájemce od úterý 12. 4. vybrat čas, kdy by se na pořad s protagonisty Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem chtěl dívat. (…) Hlasování bude probíhat až do pátku 22. 4. Pořad Partička se do vysílání televize Prima vrátí ve vysílacím čase, který získá u diváků nejvíce hlasů, upozornila mluvčí stanice Jana Mrákotová. Zábavná show byla původně nasazena na páteční 21. hodinu, ovšem díky neúspěchu ji Prima musela dočasně pozastavit a hledá pro ni lepší vysílací čas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).