Hlavní navigace

Prima opět mění zprávy, nabídne celebrity a „uživatelská“ témata

1. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 4. 2008

Televize Prima ode dneška mění dramaturgii hlavní zpravodajské relace, jejíž sledovanost po únorovém přesunu na nový vysílací čas od 19:30 přímo proti Televizním novinám na Nově rapidně klesá. Podle serveru iDnes.cz ve Zprávách TV Prima přibudou čtyři pravidelné rubriky zaměřené na celebrity, významná výročí, na šetření a zdraví. Témata zpráv budou moci vybírat také přímo diváci.

BRAND24

Před tři čtvrtě na osm se ve Zprávách TV Prima pravidelně objeví rubrika věnovaná zajímavým výročím, v 19:55 pak „Setkání s hvězdou“ věnované známým osobnostem a celebritám. Přesný čas zatím nemá stanovený rubrika „Šetříme vaše peníze“, zatímco „Sportovní příběh“ přijde na řadu v 19:58. Prima nebude jednotlivé bloky zpráv prokládat reklamou, ani je přerušovat upoutávkami na další pořady.

Nyní došlo ke stabilizaci sledovanosti a chceme jít nahoru, komentoval důvody změn mluvčí televize Ladislav Pavlík. Po propadu sledovanosti až na 360 tisíc diváků přede dvěma týdny, kdy se výsledky Zpráv TV Prima dotkly úrovně seriálu M.A.S.H., který Prima vysílala ve stejném čase před přesunem zpráv, se průměrný počet diváků relace zvýšil na 460 tisíc. To je ale stále poloviční úroveň oproti době, kdy zprávy Primy začínaly v 18:55.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).