Hlavní navigace

Prima odpoví na pětidenní Talentmanii pětidenní kuchařskou show

16. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 8. 2010

Televize Nova vyplní prvních pět zářijových večerů castingovými díly svojí talentové show Talentmania, konkurenční Prima ve stejné dny a stejné časy vyrukuje s rovněž pětidenní kuchařskou show Kapr na dortu. Vyplývá to z programových plánů slovenské televize Joj, s níž bude Prima tento pořad vyrábět a vysílat (v plánu je slovenský název pořadu „Kapor na torte“).

K TÉMATU: Nova překvapila: prvních pět zářijových dnů každý večer Talentmania

BRAND24

Joj tento pořad avizuje jako „nejlepší Česko Slovenskou kuchařskou show“. Zažijte chutě a rozhovory, které jste ještě neviděli! Připravte se na šokující kombinaci celebrit, které se už takto nesetkají! Jak to vypadá u nich v kuchyni, jak vaří a co mají nejradši? Více už brzy na obrazovkách TV Joj a TV Prima! láká Joj ve svém programovém plánu.

Jistý rozdíl oproti Nově, která bude pětidenní maratón Talentmanie vysílat společně se sesterskou slovenskou televizí Markíza, tu ale je. Nova s Markízou budou vysílat první díly Talentmanie od 1. do 5. září, zatímco Prima s Joj svoji kuchařskou show nasadí již 30. srpna a potrvá do 3. září. Tedy od pondělí do pátku, přičemž pořad bude začínat vždy ve 20:15 a bude mít hodinovou stopáž.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).