Hlavní navigace

Prima od pondělí nahradí Reportéry na vaší straně Zprávami z vily VyVolených

8. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zpravodajství z pozadí reality show VyVolení nahradí ve zpravodajské hodině Primy každý všední den od 19:40 publicistický magazín Reportéři na vaší straně

Čtvrtá řada reality show VyVolení se na Primě objeví již příští týden. Nezačne ale samotná soutěž, televize však od pondělí 12. srpna zařadí do své zpravodajské hodiny denní formát Zprávy z Vily. Vysílat jej bude každý všední den od 19:40 hod. místo publicistického magazínu Reportéři na vaší straně. „Ojedinělý zpravodajský projekt. O životě nejen za zdmi Vily. Experiment vážně i s humorem,” avizuje Prima nový formát, kterým bude provázet Tomáš Kraus a Monika Zajícová.

BRAND24

K TÉMATU: Zprávy z Vily! se Zajícovou a Krausem posílí zpravodajskou hodinu Primy

Reportéry na vaší straně dosud moderovala právě Monika Zajícová a Tomáš Hauptvogel. Toho minulý týden představila Prima jako nového moderátora hlavní zpravodajské relace Zprávy FTV Prima. Zprávy z Vily mají divákům zprostředkovat každodenní pohled do zákulisí VyVolených. “Moderátoři se každý den se spojí s moderátorem VyVolených Liborem Boučkem, aby se ho zeptali na postřehy z vily,“ přiblížil už dříve mluvčí FTV Primy David Vaníček.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).