Hlavní navigace

Prima od března nasadí seriál Ohnivý kuře, hlavními hrdiny je dvojice kuchařů

23. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

První díl seriálu uvede Prima v pondělí 7. března. V každém díle by se měli diváci dočkat minimálně jednoho receptu, který si budou moci sami uvařit.

Ústřední dvojici tvoří dva kuchaři a nejlepší kamarádi Mike a Burák v podání Jakuba Prachaře a Jana Dolanského. Ti právě vyšli z vězení s jedinou myšlenkou – otevřít si svůj vysněný steak house. Proto vyrazili do městečka Janovy Lázně, kde Burák zdědil po strejdovi hospodu.

Na místě ale zjistí, že z hospody je ruina a cesta k jejich snu bude mnohem delší, než čekali. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, kterou vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky.

Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel.

BRAND24

Diváci si budou moci některé speciality, které se v seriálu připravují, také sami vyzkoušet. V každém dílu seriálu bude minimálně jeden recept, který se objeví pod závěrečnými titulky a diváci ho najdou i na webových stránkách, vysvětluje kreativní producent seriálu Ivan Vodochodský, jenž má také odborný dohled nad recepty a vařením.

V seriálu Ohnivý kuře dále hrají Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Simona Babčáková, Josef Polášek, Petr Štěpánek, David Gránský, Pavel Batěk, Richard Tesařík, Barbora Seidlová, Lenka Krobotová, Michal Suchánek, Linda Rybová, Libuše Švormová, Josef Carda, David Prachař, Ivy Hoang, Viet Anh Doan a další. První díl poběží v pondělí 7. března ve 20.15 na TV Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).