Hlavní navigace

Prima navazuje na Hádej, kdo jsem? soutěží Bubo bubo. Půjde proti Ordinaci

14. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 9. 2011

UVNITŘ FOTO Novou zábavnou soutěž Bubo bubo, která navazuje na úspěšné formáty Hádej, kdo jsem? a Hádej, kdo lže?, nasadí od tohoto týdne na čtvrteční večery ve 20:00 proti seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 televize Prima. Utkají se v ní vždy tři dvojice tvořené zpěváky, herci či jinými zajímavými osobnostmi. Budou hádat význam neobvyklých výrazů a odpovídat na vtipné znalostní otázky typu Kde se dají nejlépe chytat lelky? Co je to drvopleň? Může si slon zlomit klíční kost?, přiblížila PR koordinátorka Primy Anna Bezděkovská.

K TÉMATU: Prima nasadí proti Ordinaci nový zábavný pořad Boba Klepla Bubo Bubo

BRAND24

V soutěži se objeví osvědčené tváře z dvou zmiňovaných formátů Primy, moderátorem bude herec Bob Klepl. Nad správnostmi odpovědí bude bdít autor formátu Pavel Lukeš. Správná odpověď znamená bod pro odpovídající dvojici, nesprávná pro soupeře. Hra bude mít tři kola – a soutěžit nebudou jen známé dvojice, ale i diváci, slibuje Bezděkovská. V úvodním díle se na obrazovce objeví soutěžní dvojice Isabela Sieglová a Pavel Soukup, Kateřina Brožová a Petr Štěpánek a Ilona CsákováTomášem Traplem.

Moderátorem zábavné soutěže Bubo bubo je Bob Klepl, který v podstatě nahradil Petra Vondráčka, jenž z Primy „utekl“ do TV Barrandov (Foto: TV Prima)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).