Hlavní navigace

Prima minimálně na začátku nasadí Česko Slovensko má talent dvakrát týdně

14. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česko nebude mít v letošním ročníku Talentu svého moderátora. Průvodci soutěží bude slovenská dvojice Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval. To může případně odradit i některé diváky.

Hned dvakrát týdně bude minimálně na začátku vysílat televize Prima další ročník show Česko Slovensko má talent. Vyplývá to z programových plánů stanice na 36. týden letošního roku, které provozovatel kanálu, společnost FTV Prima, zveřejnil na svém FTP serveru. Poprvé se talentová show objevuje ve vysílání Primy ve čtvrtek 3. září, podruhé v sobotu 5. září, tedy o dva dny později. Česko Slovensko má talent není nicméně letos prezentována jako hlavní podzimní novinka televize. Tou bude seriál Vinaři, který se natáčí v Kazíně.

BRAND24

K TÉMATU: Prima odvysílá příští rok další řadu Česko Slovensko má talent

Tanečníci, kaskadéři, zpěváci, iluzionisté – všichni, kdo něco umí, mají možnost své dovednosti předvést! Souboj talentů v nejúspěšnější světové show popáté v Česku a na Slovensku! Hvězdná porota: Lucie Bílá, Jaro Slávik, Jakub Prachař a Diana Mórová! Rozhodněte i vy o postupujích do semifinále! píše v programových plánech česká televize, která bude show vysílat spolu se slovenskou kolegyní TV JOJ. Plány se nicméně ještě mohou změnit. Jde prozatím pouze o jejich předběžnou verzi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).