Hlavní navigace

Prima nabídne na webu poprvé živý přenos ze show Česko Slovensko má talent

16. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Česko Slovensko má talent je na našich webech velmi populární a patří mezi naše nejsledovanější pořady,“ pochválil si šéf nových médií FTV Prima Daniel Grunt.

Vůbec poprvé bude vysílána zábavná show Česko Slovensko má talent živě na webu televize Prima, navíc s denním předstihem oproti klasickému vysílání. První živý přenos letošní nejúspěšnější talentové show přichází. Unikátně vám ho nabídneme už ve středu večer na talentovém webu csmatalent.cz, informovala televize a doplnila, že o dvě postupová místa do finále se utká osmička fascinujících soutěžících. Nebude chybět opět ani porota ve složení Lucie Bílá, Diana Mórová, Jaro Slávik a Jakub Prachař.

BRAND24

SOBOTNÍ DATA: ČT 24 v sobotu sledovanější než Prima, teror v Paříži zvedl její celodenní podíl nad 10 %

Česko Slovensko má talent je na našich webech velmi populární a patří mezi naše nejsledovanější pořady. Jsem proto velmi rád, že poprvé v historii budeme v rámci Prima online vysílat exkluzivně živý přenos takto významného formátu, jako je Česko Slovensko má talent, který běžně v televizi oslovuje velké množství diváků, uvedl při této příležitosti Daniel Grunt, ředitel nových médií společnosti FTV Prima, která televizi Prima provozuje. Klasická televize nabídne záznam o den později, tedy ve čtvrtek 19. listopadu od 20:15.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).