Hlavní navigace

Prima Max odstartuje později nejen na Ostravsku, ale i v jižních Čechách

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová televize sice startuje až 20. listopadu, promo smyčka, případně předpřipravená programová pozice, by se ale měla na vysílačích objevit již 13. listopadu.

Nový tematický kanál společnosti FTV Prima, televize Prima Max, odstartuje později nejen na Ostravsku, ale také v jižních Čechách. Zatímco z vysílačů Hošťálkovice a Hladnov to bude až 1. února příštího roku, z Kletě začne vysílat filmový a seriálový program přece jen o něco dříve, konkrétně 1. prosince. Opožděný start o několik dní, celorepublikové spuštění Primy Max bylo stanoveno na pátek 20. listopadu ve 20:11, je s největší pravděpodobností způsoben odchodem Jihočeské televize z multiplexu 3 do konkurenčního multiplexu 4.

BRAND24

K TÉMATU: Na Ostravsku se Primy Max v DVB-T dočkají až v únoru, tři měsíce po jejím startu

Nová televize sice startuje až 20. listopadu, promo smyčka, případně předpřipravená programová pozice, by se ale měla na vysílačích objevit již 13. listopadu. Taková je alespoň informace, kterou FTV Prima zveřejnila na webu svého chystaného kanálu. Prima zároveň v uplynulých dnech zveřejnila programové schéma Primy Max na období od 23. do 29. listopadu. Zájemci o tuto stanici si tak mohou udělat lepší obrázek o tom, co bude stanice, která v následujících dnech doplní v multiplexu 3 Primu love a Primu Zoom, vysílat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).