Hlavní navigace

Prima family stahuje pořad Nikdo není dokonalý, Polívku na víně přesune na úterý

22. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Poslední dva díly pořadu Nikdo není dokonalý skončily pod třemi sty tisíci diváky a podílem na publiku 7,5 %, v sobotním prime timu dosáhla tragického výsledku i talk show Polívka na víně.

Prima family už dále nebude ve vysílání tolerovat silně podprůměrné výsledky zábavné talk show Nikdo není dokonalý a od příštího týdne ji definitivně stáhne ze svého vysílání. Vyplývá to z mimořádné programové změny, kterou dnes večer zaslala stanice redakcím programových magazínů. Do času, v němž se vysílal pořad Nikdo není dokonalý, Prima family přesune kulinářskou show Ano, šéfe!, od 21:30 nasadí talk show Polívka na víně, která se původně vysílala v sobotním prime timu. Ani té se však v tomto čase nedařilo.

K TÉMATU: Pořad Nikdo není dokonalý zopakoval neúspěch z minula: 298 tisíc diváků

Vedení společnosti FTV Prima nemělo na výběr. Pokud nechtělo, aby Prima family nadále vykazovala silně podprůměrné výsledky v úterním prime timu, musela jednat. Poslední dva díly pořadu Nikdo není dokonalý, klesly na Primě family pod třísettisícovou hranici a podíl na publiku byl menší jak 7,5 %. Poslední díl talk show Polívka na víně vidělo 224 tisíc (share 5,85 %). Nova vysílala v tomto programovém okně celovečerní film a ČT 1 nově zábavný pořad Zlatý časy!. Prima family nasadí na sobotní večery také filmy – 4. května od 20:15 poběží snímek Nechápu, jak to dokáže a následovat bude Den poté.

Nová skladba úterních večerních pořadů:

20:15 – Ano, šéfe!
21:30 – Polívka na víně

BRAND24

Nová skladba pořadů na sobotu 4. května

20:15 – Nechápu, jak to dokáže
22:15 – Den poté

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).