Hlavní navigace

Prima family rozšíří počet zpravodajských relací. Zavede odpolední, nebo noční zprávy?

24. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hlavní kanál Primy je jedinou českou plnoformátovou televizí, která má zatím jen jednu zpravodajskou relaci denně. I televize Barrandov již už zavedla více.

Nový zpravodajský pořad připravuje do vysílání Prima family. Podle mluvčího stanice Davida Vaníčka půjde o rozšíření stávajícího zpravodajství, které hlavní kanál Primy vysílá denně od 18:55 do 20:10 hod. „Připravujeme rozšíření zpravodajství o novou relaci,“ potvrdil Vaníček agentuře ČTK bez dalších podrobností. Média, která zprávu přebrala, spekulují o zavedení Odpoledních Zpráv FTV Prima. Čas ani termín jejich nasazení zatím není známý, pravděpodobně by ale mělo jít o novinku pro letošní podzim.

BRAND24

K TÉMATU: Karel Voříšek nastupuje na Primu, bude moderovat Zprávy FTV Prima

Konkurenční Nova vysílá ve všední dny od 17:00 hod. Odpolední Televizní noviny, na které navazují Sportovní noviny a Počasí. Celý blok má stopáž 30 minut. Česká televize nabízí na programu ČT 1 denně od 18:00 zpravodajskou relaci Události v regionech. TV Barrandov nedávno zavedla Noční Hlavní zprávy a během odpoledne tři krátké přehledy zpráv o stopáži několika málo minut, které jsou spíš upoutávkou na hlavní zpravodajskou relaci Hlavní zprávy, která začíná v 18:30.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).