Hlavní navigace

Prima family posunula nasazení Arény národů o týden, na 11. února

19. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 1. 2012

Televize Prima family odkládá nasazení svého pravděpodobně hlavního jarního taháku aréna národů o jeden týden, tedy ze 4. na 11. února. Vyplývá to z předběžných programových plánů, které stanice zveřejnila na svém FTP serveru. Není však vyloučeno, že ani tento termín nebude definitivní. Už před týdnem se totiž stalo, že Prima tuto soutěžní show měla ve svém schématu, definitivní verze programu už ji však neobsahovala.

K TÉMATU: Prima family couvla s Arénou národů. Neodstartuje ji v sobotu 4. února

Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe, uvádí se v programových plánech Primy family. Soutěží budou provázet Alešové Háma a Valenta.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Vzpomínáte na Hry bez hranic? Prima láká na podobnou show Aréna národů

Krok vedení společnost FTV Prima, provozovatele kanálu Prima family, s posunutím Arény národů, není nelogický. 4. února, kdy se měl tento novinkový formát vysílat původně, slaví televize Nova své osmnácté narozeniny a na 20. hodinu nasazuje do vysílání premiéru pohádky Čertova nevěsta od Zdeňka Trošky. Proti té by Prima family neměla šanci na úspěch. 12. února Nova startuje svou pěveckou show Hlas Česko Slovenska, takže Prima si den předtím připraví lepší půdu pro start své novinky – divákům ji nabídne dříve.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).