Hlavní navigace

Prima family následuje Novu, posune začátek hlavního večerního pořadu na 20:15

28. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zpravodajská hodina Primy family se od Nového roku protáhne na 80 minut, z Reportérů na vaší straně se stane denní formát mezi Krimi zprávami a VIP zprávami. Krimi plus končí.

Hlavní večerní pořady na Primě family budou od Nového roku začínat až ve čtvrt na devět a nikoli ve 20 hodin, jak tomu bylo (alespoň podle programových plánů) doposud. Podle předběžného programového plánu na první lednový týden hlavní kanál Primy posune začátek VIP zpráv na 20:00 a před ně zařadí každý den publicistický pořad Reportéři na vaší straně, který nahradí Krimi plus. Pořad, který moderuje populární herec Oldřich Navrátil, tak bude začínat denně v 19:45 hned po Krimi zprávách.

K TÉMATU: Farma bude začínat až ve 20:20. Nova prodlouží Televizní noviny

S Navrátilem má Prima family velmi dobrou zkušenost z letošního léta, kdy vystupoval v jedné týdenní sérii pořadu VIP Prostřeno! a dostal její sledovanost nad milion diváků. Hercova popularita ještě stoupla poté, co vystupoval v letošní páté řadě taneční soutěže StarDance na prvním programu České televize. Z ní však minulý týden vypadnul. Reportéry na vaší straně na Primě family moderuje od letošního října, dosud však šlo o týdenní formát, který televize vysílala o víkendu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Oldřich Navrátil hvězdou Primy family: bude moderovat Reportéry na vaší straně

Víkendový speciál tohoto pořadu si ale Prima family ponechá i po Novém roce. Nadále ho bude vysílat v sobotu od 18:05 hod. v prodloužené stopáži 50 minut. Zpravodajská hodina Primy family bude od Nového roku nadále začínat v 18:55 Zprávami FTV Prima, na které od 19:25 naváží Krimi zprávy, poté od 19:45 Reportéři na vaší straně a od 20:00 VIP zprávy. Prima se tak pokusí eliminovat vliv prodloužených Televizních novin na Nově, které od letošního léta končí až po 20. hodině a zvyšovaly Nově sledovanost v čase, kdy na ostatních televizích běžela reklama po zprávách nebo začínal hlavní večerní pořad.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).