Hlavní navigace

Prima draží pohovku z Show Jana Krause, ode dneška nasadí denní Show Leoše Mareše

14. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Dražba proběhne přes portál Aukro.cz, televize ji zahájí 28. září. Až do samotného vydražení bude pohovka vystavena v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze.

Dražbou staré červené pohovky z Show Jana Krause chce televize Prima podpořit Nadační fond Emil, který se zabývá pomocí mladým handicapovaným sportovcům. Gauč, který po letech vysílání show dosloužil a nahradí ho tatáž nová pohovka, je vystaven v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze, kde se 17. září uskuteční happening za účasti Jana Krause. V knihkupectví bude pohovka až do ukončení dražby, jež má začít 28. září a proběhne na portálu Aukro.cz. Gauč vyniká i tím, že je na rozdíl od jiných běžných kusů „domácího“ nábytku poměrně zcestovalý. S týmem, který připravuje Show Jana Krause, byl na natáčeních v Miláně, v Londýně, v Liptovském Mikuláši, v Ostravě či v Bratislavě, upozornila Prima.

BRAND24

K TÉMATU: Mňam TV přišla o exkluzivitu na Leoše Mareše, jeho late night show koupila Prima

Od roku 2010 na pohovku usedlo téměř 630 hostů. Je pravděpodobně také nejsledovanějším gaučem v českých televizích – celkem ho vidělo něco kolem 107 milionů diváků. A to zdaleka není vše! V divadle Archa si gauč na vlastní oči prohlédlo už téměř 65 tisíc diváků a na YouTube má Show Jana Krause přes 95 milionů zhlédnutí, dodala televize. Pro případné zájemce doplnila i míry pohovky: 220 × 85 × 80 cm, váha okolo 80 kg. Podrobnosti o dražbě jsou k dispozici i na speciální internetové stránce www.cervenygauc.cz. Prima dražbu vyhlašuje v době, kdy na své obrazovce odstartuje už druhý formát late night show. Od televize Mňam TV totiž koupila pořad Show Leoše Mareše, kterou by měla vysílat ode dneška každé pondělí až čtvrtek od 23:30 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).