Hlavní navigace

Prima Cool zavádí značku Cool Movies

12. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 11. 2009

Podobně jako televize Prima letos zavedla značku Prima Kino, i její sesterský kanál Prima Cool přichází s vlastní značkou pro filmové tituly. O víkendu bude televize Cool vysílat filmy v rámci bloku Cool Movies.

Nabídka filmů, které pod značkou Cool Movies každý víkend diváci naleznou, se snaží neustrnout pouze v jednom žánru. Dává tak možnost výběru od bláznivých komedií přes horory a filmy naplněné mystikou až po napínavé thrillery. COOL MOVIES budou připraveny k vysílání vždy dva pro oba víkendové večery. V sobotu po 21.15 hod. a v neděli po 20.15 hod, uvedl Filip Sychra z TV Prima.

Osobitou značku pro „áčkové“ filmy má i televize Nova, která ještě v 90. letech zavedla označení Megafilm pro kinohity, které měly premiéru na její obrazovce. Dnes pod touto značkou uvádí i jiné filmy, které patří do průměru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).