Hlavní navigace

Prima Cool začala vysílat promo smyčku

8. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2009

UVNITŘ VIDEO Druhý kanál české komerční dvojky s názvem Prima Cool dnes přesně v 18 hodin spustil ve všech distribučních trasách (multiplex 2, satelit – Gital/Skylink) promo smyčku. Vysílání statického černého pozadí s bílým textem a oranžovým logem tak nahradily ukázky z připravovaných pořadů. K vidění je např. Brainiac: Šílená věda, Futurama a další. Vše je zakončeno textovou informací o startu 1.4.2009.

ČTĚTE TAKÉ: Bude nový kanál Primy opravdu Cool? Podívejte se

Prima Cool bude cílit především na muže ve věku od 20 do 40 let žijící ve větších městech. Kanál začne vysílat 1. dubna v 18 hodin. První pořad, který nabídne, bude seriál Angel, následovat bude animovaná Futurama. Investice do vzniku a provozu druhého programu Primy, stanice pro muže Cool TV, dosáhnou výše 2,5 až 3.5 miliardy korun.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima Cool odstartuje 1. dubna. Nabídne i anglickou Premier League

Tipy C

Kanál je možné v současné době naladit v DVB-TPraze, Plzni, Ústí nad Labem, Brně a Ostravě, v DVB-S pak na frekvenci 11876/H, kde zajišťuje distribuci signálu společnost Czech Digital Group. Se zařazením programu se také počítá do konkurenční UPC Direct.

VIDEO: Promo smyčka kanálu Prima Cool (AVI, 18 MB)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).