Hlavní navigace

Prima Cool ruší programové změny z dubna, diváci je nepřijali

27. 5. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
27. 5. 2011

Návrat k programovému schématu, které fungovalo do konce letošního března, ohlásila počínaje příštím týdnem Prima Cool. Hlavní večerní pořady budou začínat opět ve 20:15. Proměna vysílacího schématu mladé televize ze začátku letošního dubna ukázala, že ne všechny změny se věrným divákům mediálního bratříčka televize Prima líbí. S létem se proto Prima Cool vrátí k osvědčeným pořadům, vysvětlil PR koordinátor Primy Cool Filip Sychra.

K TÉMATU: Prima Cool chystá další vlastní pořad, magazín pro motorkáře I Like Bike

Od středy 1. června televize nasadí v hlavním vysílacím čase od 20:15 hod. novou reality show Špinavá práce, která nahradí seriál Dokonalý podraz. Moderátor Mike Rowe si vyzkouší nejodpornější povolání, na která je vůbec možné narazit, a divákům je také bez obalu předvede, přiblížil Sychra. Seriál Dokonalý podraz se od 18. června přesune na sobotní podvečer od 17:30 hod.

ČTĚTE TAKÉ: Facebook ovládla Prima Cool, má přes 100 tisíc fanoušků

Štafetu podvečerního sci-fi seriálu přeberou od 8. června po Star Treku: Nové generaci slavné Krajní meze. Na diváky tak čekají každý všední den od 17:35 šokující příběhy plné fantazie, které přivádějí hrdiny do nejneuvěřitel­nějších situací, líčí manažer Primy Cool. Do obvyklého času od 19:20 se vrátí i Faktor strachu, který nyní Prima Cool reprízuje, ale 16. června nabídne i několik premiérových dílů z Austrálie.

NAPSALI JSME: Prima Cool dosáhla rekordu, minulý týden měla podíl 4,10%

Dva nové pořady čekají na motorkáře. Prvním bude od 20. června každé pondělí od 20:15 reality show Americký chopper. Milovníkům dvou kol představí nejodvážnější úpravy motocyklů a s nimi pohledy do dílny rodiny Teutulů, kde to mezi Paulem a jeho syny často pořádně vře, popisuje Sychra. Druhou novinkou je původní český motorkářský magazín I Like Bike, který bude teprve druhým původním pořadem Primy Cool. Televize ho nasadí od 10. června.

BRAND24

Seriálovou novinkou, již Prima Cool odstartuje 20. června ve 21:20 hod., bude pravidelný páteční seriál Polda a polda. Poldu ze staré školy Dana (Bradley Whitford) a nepopulárního policejního slušňáčka Jacka (Colin Hanks – syn slavného Toma Hankse) odbývají šéfové vyšetřováním drobných majetkových zločinů. Naštěstí se nenudí, protože se jejich případy vždycky nějakou záhadou zvrtnou v pořádně zapeklité kauzy, popisuje děj Filip Sychra.

Začátek léta Prima Cool doplní i reprízami úspěšných seriálu Polda z Marsu (od 12. června vždy v sobotu a neděli od 10:00 hod.), Griffinovi (od 22. června od pondělí do pátku od 10:20 hod.) a Trucky na ledě (od 26. června každou neděli od 14:00 hod.).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).