Hlavní navigace

Prima Comedy Central uvede původní nekorektní show o panelovém ghettu

9. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Pro seriál představuje česká verze první zahraniční zpracování. V Maďarsku již bylo odvysíláno více než 100 epizod v celkem sedmi sériích.

Prima Comedy Central bude stavět nejen na akvizičních pořadech, ale do budoucna by přinesla divákům ráda i lokalizovanou tvorbu. Pomyslnou vlaštovkou bude v tomto směru ironická a nekorektní show Potkali se na sídláku z prostředí panelového ghetta, kde se v hlavních rolích představí dva medvědi. Seriál Potkali se na sídláku patří mezi původní tvorbu kanálu Comedy Central. Spoluprací s duem Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek na tvorbě české mutace této zábavné show sází nová televize na lokální obsah.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima Comedy Central spustila zkušební vysílání v pozemním multiplexu 4

Pro seriál představuje česká verze první zahraniční zpracování. V Maďarsku již bylo odvysíláno více než 100 epizod v celkem sedmi sériích. V rámci kanálu Comedy Central se tak jedná o jeden z nejúspěšnějších projektů. Seriál chceme přizpůsobit chuti českých diváků, proto jsme vybrali tyto neokoukané, ale divácky velmi oblíbené komediální herce. Oba protagonisté měli při práci zcela volnou ruku a výsledek určitě stojí za to, myslí si Bartosz Witak, General Manager společnosti Viacom International Media Networks CEE & Israel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).