Hlavní navigace

Prima Comedy Central odstartuje 14. prosince, nabídne i Městečko South Park

25. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PROGRAMOVÉ SCHÉMA – Viacom, který je kromě stanice Comedy Central na mezinárodní úrovni i provozovatelem programů MTV a Nickelodeon, bude dodavatelem veškerého obsahu.

Nová televizní stanice Prima Comedy Central, která bude k dispozici prostřednictvím multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting a také u vybraných poskytovatelů placených služeb, odstartuje nakonec nikoliv 15. prosince, ale již o den dříve. Vyplývá to z programových plánů programu, které byly dnes zveřejněny. Stalo se tak necelý týden poté, co společnost MTV Networks získala licenci pro tuto stanici. Vysílání kanálu Prima Comedy Central bude 14. prosince v 15 hodin zahájeno seriálem Scrubs: Doktůrci. Ten den budou moci zájemci vidět například ještě Průměrňákovy, Amerického tátu, Griffinovy nebo Městečko South Park.

ČTĚTE TAKÉ: Prima Comedy Central získala licenci, zamíří i do bezplatného DVB-T

Tipy C

Viacom, který je kromě stanice Comedy Central na mezinárodní úrovni i provozovatelem programů MTV a Nickelodeon, bude dodavatelem veškerého obsahu. S FTV Prima se spojil proto, aby měla nová televize v České republice usnadněný start. I proto televize ponese označení Prima Comedy Central. Jak již bylo řečeno, provozovatelem nového programu nebude FTV Prima, ale licenci získala společnost MTV Networks. Prima Comedy Central bude vysílat minimálně z počátku pořady uplynulých let, objeví se tu ale i některé novější kousky. V programových plánech se objevuje mimo jiné seriál Breadwinners (Chlebáci) z roku 2014.

PrimaComedyCentral_Week51_ by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).