Hlavní navigace

Prima chystá nové zahraniční seriály, ČT pro změnu cykly

31. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 12. 2008

Zatímco televize Nova nabídne svým divákům od ledna historickou fresku Tudorovci, televize Prima se chystá představit na obrazovce některé nové zahraniční seriály. Jak informoval ve své kulturní rubrice server iDNES.cz, půjde např. o právnické Kauzy z Bostonu či krimiseriál Božská mrcha. Diváci se samozřejmě mohou těšit i na stálice jako jsou Velmi křehké vztahy, Hádej, kdo jsem! nebo Jak se staví sen.

Česká televize chystá na své obrazovky cyklus Zlatá šedesátá. Každý díl by pak měl přinést portrét jednoho z filmařů české vlny 60. let minulého století. Tento cyklus bude vysílat kanál ČT 2, Jednička si pak přichystala Tajné akce StB. V hlavní roli se představí herec Ondřej Vetchý, který bude listovat tajnými operacemi tehdejší státní bezpečnosti. Od 3. ledna se bude vysílat také cyklus Partnerské vztahy aneb Návod na přežití se Šárkou Kubelkovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).