Hlavní navigace

Prima a Joj budou vysílat příští rok opět show Česko Slovensko má talent

5. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 12. 2011

I v příštím roce uvidí diváci na obrazovkách televizí Prima a Joj show Česko Slovensko má talent. Vyplývá to z ročních programových plánů druhého jmenovaného kanálu, které zveřejnil server Mediálné.sk. Talent se bude vysílat opět na podzim jako stěžejní formát. Letos se této soutěží na Primě mimořádně dařilo a dosahovala lepších výsledků než její první řada. Její finále mělo 27. listopadu 1 287 tisíc diváků, rekordní díl druhé sezóny měl téměř 1,5 milionů diváků (sledovanost všech dílů zde).

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Soutěžní pěvecký hit The Voice nasadí Nova s Markízou na jaře

Pokračovat má také další projekt Joj a Primy, reality show Farmář hledá ženu. Každá stanice však vysílala vlastní verzi. První ji nabídla již v roce 2010, druhá až letos s výjimkou castingového dílu, který byl divákům nabídnut o rok dříve na podzim. Joj natočí také další díly seriálu Dr. Ludsky. I ty se svého času objevily na Primě a tehdy byly prezentovány jako česká varianta Dr House. Do češtiny ho dokonce daboval i stejný herec. Stěžejním jarním formátem má být Hotel Paradise, což je reality show postavená na vztazích, nečekaných situacích, emocích a dobrodružství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).