Hlavní navigace

Premiéra šesté řady Hry o trůny bude 25. dubna. Souběžně s tou americkou

9. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: HBO
UVNITŘ VIDEO – Jeden z nejúspěšnějších seriálů nejen na HBO se vrací v šesté řadě. Výpravná fantasy sága, natočená podle knižního bestselleru, už získala 26 cen.

Hra o Trůny VI. (Game of Thrones VI.) zpracovaná podle knižní série Píseň ledu a ohně od George R. R. Martina už získala 26 cen. A také Emmy, cenu za nejlepšího herce ve vedlejší roli, a Zlatý glóbus za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo TV filmu pro herce Petera Dinklage. Ten v seriálu ztvárňuje Tyriona Lannistera.

V šesté řadě, která nás opět zavede do říše, v níž pokračuje boj o Železný trůn, uvidíte například, jak je to se smrtí mladého Jona Sněha i co znamená mrtvolný obličej Tyriona Lannistera v Síni tváří, který se objevil v upoutávce.

BRAND24

Čeští diváci mohou seriál sledovat souběžně s americkou premiérou od 25. dubna 2016 vždy z neděle na pondělí ve 3 hodiny ráno, následně pak v pondělí od 20:00 hod. Všechny předchozí řady najdete také na HBO GO.

Výše uvedená ukázka je v původním znění, HBO už ale pracuje na překladu do češtiny. Šestá řada seriálu bude jako obvykle uváděna nejprve s českými titulky, později pak s českým dabingem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).