Hlavní navigace

Premiéra devatenácté série South Parku už dnes na Prima Comedy Central

5. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ode dneška se mohou diváci Prima Comedy Central těšit na deset nových epizod animovaného seriálu South Park. Na programu budou vždy v úterý od 22:30 hodin.

Prima Comedy Central se rozhodla uvést premiéru devatenácté série kresleného sitcomu South Park na televizní obrazovky dříve, než se původně předpokládalo. Upozorňuje také, že se jedná o jedinou sérii, ve které na sebe jednotlivé díly navazují. Autoři si jako hlavní téma celé série zvolili problematiku politické korektnosti.

PSALI JSME: Prima Comedy Central získala licenci, zamíří i do bezplatného DVB-T

Diváci se tak mohou těšit na skupinku nekontrolovatelných kanadských přistěhovalců nebo novou postavu ředitele základní školy. Tento nový hrdina je extrémním obráncem tolerance a nebojí se zmlátit každého, kdo se podle jeho názorů nehezky opře do jakékoliv menšiny.

Nové epizody seriálu South Park si můžete na Prima Comedy Central naladit každé úterý od 22:30 hodin, vždy po odvysílání předchozí epizody, která poběží od 22 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).